1000 miles adventure – „Zapáci“ jsou z betonu, ale jeden je ze železa!

Image for 1000 miles - Gulášek a pivečko na Hrešnej

My, jeho kolegové a kamarádi - kolegyně a kamarádky samozřejmě nevyjímaje – my už jej nějaký ten rok známe, a byli bychom při takovém hodnocení opatrnější, protože víme, že Přemek je taková „tichá voda“!
Ale to, co předvedl před nedávnem na trase extrémního závodu 1000 miles adventure, to vyrazilo dech i nám, a kdo z nás je k sobě poctivý, tak si přizná, že mu to i lehce pošramotilo jeho sebevědomí.
Závod 1000 miles adventure napříč Česko-Slovenskem je organizován pro bikery, běžce, chodce, koloběžkáře a všechny, co se pohybují vlastní silou. Měří cca 1585 km (990 miles) a stanoven je pouze start a cil a trasa přírodou, kterou musí závodníci dodržet. Kdy a kde spí, kdy jedou, co jedí, je jen na nich, přičemž cílená podpora je zakázána. Letošní ročník byl odstartován pro 89 přihlášených bikerů 3.7.2011 ve 14,00 hod.v Novej Sedlici na východním Slovensku, cíl pak byl na západě Čech ve Skalné u Chebu. Trasa vedla převážně horským terénem, na Českém území v podstatě výhradně severním pohraničím. Přemek nejenže zvládl tento extrémní závod celý, a to samo si už žádá poklonu až po zem, ale zvládl jej v úžasném čase 12 dní-23 hodin-28 minut a umístil se na 21. místě, ve své kategorii pak byl šestý!
Kdo má zájem, může mrknout na stránky www.1000miles.cz a vyrazit si dech sám.
A co je za Přemkovým úspěchem? Samozřejmě solidní fyzická příprava. Ale především jeho pevná vůle, spolehlivost a neotřesitelný zvyk dodržet vždy to, co slíbí, vyřkne nebo si jenom tak zamane. Takhle jej známe a přejeme mu, ať mu to tak vydrží co nejdéle a při plném zdraví.

Přemku – blahopřejeme a ...klobouk dolů!!!


Start v Novej Sedlici 3.7.2011

Je to ještě kategorie bikerů nebo už je to kategorie trucků

Nezbytné pivečko, gulášek a SMS - "JEŠTĚ ŽIJU!!!"

"VÍTĚZSTVÍ BUDE MOJE!!!"

 

Objednat beton

Vyberte nejbližší pobočku a odešlete objednávku

Objednat beton

Kalkulačka betonu

Spočítejte si cenu betonu

Kalkulačka betonu